Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.6
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.6
Rafał, 09-07-2009

Polecam wszystkim to miejsce. Szczególnie rodzicom z małymi dziećmi. Byłem tam już drugi raz i na pewno znowu tam wrócę!:)

9.4
CorrahMay, 08-01-2011

Wspaniałe miejsce na odpoczynek. Niby nad morzem a jednak cichutko i jakby w odosobnieniu. Śliczne pokoje, zadbane budynki i teren posesji. A właściciele super pomocni i sympatyczni. Byłam już u nich dwa razy i na pewno tam wrócę.

10.0
Aurelia M., 09-08-2013

Cisza, spokój i pełen komfort wypoczynku. Warunki bardzo dobre. Czyste i wygodne pokoje, kuchnie, łazienki dobrze wyposażone. Plac ukwiecony, zielony, zadbany. Wydzielone miejsce dla dzieci. Duży darmowy parking. Polecam z mężem to miejsce na wypoczynek a warto tam być, gdyż byliśmy już 4 razy i zamierzamy jeszcze. Pozdrawiam.

9.8
Anna , 18-06-2014

Idealne miejsce dla osob ceniących spokój nad zatłoczonym polskim morzem.: -) Wspaniali Państwo, którzy zarządzają obiektami. Cudowna, Rodzinna atmosfera. Miejsce bezpieczne. W doskonałych cenach. nie przeszkadza fakt, że trzeba przejsc spacerkiem do morza, bo dystansu sie niemalże nie zauważa. WIFI dostepne dla wszytskich.

10.0
Marek S. , 18-06-2014

Witam, byliśmy w tym pensjonacie w zeszłym roku z naszym dzieckiem. Dostaliśmy pokoik vis a vis placu zabaw z huśtawkami. Dziecko zachwycone. Pokoje czyste. Parking bezpieczny - zamknięty obiekt. Wszędzie czyściutko. Kuchnia dostępna dla wszystkich z lodówkami i wyposażeniem dodatkowym. Polecamy! Pozdrawiam.

10.0
Marcin Walczak, 21-07-2014

Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Byliśmy tam na początku lipca i w prawie każdym zajętym pokoju było jakieś dziecko, więc nasza mała pociecha miała prawdziwy raj; -) Miejsce ustronne, acz do morza daleko nie jest (plaże o żadnej porze dnia nie są przeludnione). Do Ustronia Morskiego (większa miejscowość praktycznie połączona z Sianożętami) jest raptem 20 min. spacerkiem, więc mieszkając w ciszy i spokoju mamy ciągły dostęp do wszelkich uciech cywilizacyjnych. W domku i terenie go otaczającym jest czysto i schludnie o co dbają codziennie od rana do nocy wspaniali właściciele obiektu. Polecam z całego serca!

10.0
Damian Pleśniak, 12-08-2014

Byłem tu w tym roku przez tydzień z dziewczyną i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim to miejsce. Jest ono odpowiednie dla każdego - od rodzin z dziećmi po samotnie wypoczywających. Wszystko bardzo zadbane - szczególnie roślinki i zieleń na terenie całego ośrodka, wszędzie czysto i schludnie. Właściciele są przesympatyczni, zawsze uśmiechnięci i z ogromną troską podchodzą do wczasowiczów. Miejsce co prawda ustronne ale wszędzie w 10-15 minut się dostaniemy, czy to na plażę czy do sklepu lub na piwo. Kuchnia czysta i znajduje się w niej wszystko czego nam było potrzeba. Duży i w pełni bezpieczny parking też jest sporym udogodnieniem. Obiekt, gospodarze i miejscowość godna polecenia!

9.8
Ola Katowice, 16-01-2015

U MARTY byłam wraz z rodziną w sierpniu 2014. Wszystkim wybierającym się nad polskie może polecam to miejsce. Obiekt znajduje się w cichej i spokojnej okolicy, do plaży spacerkiem jest ok 10 minut. Pokoje czyste, wyremontowane, bardzo dobrze wyposażone. Jestem bardzo zadowolona z pobytu, a największe wrażenie zrobili na mnie właściciele, bardzo dbający o wygodę gości i skłonni do pomocy w każdej sytuacji.

10.0
elzbieta nasiadka, 19-07-2015

Polecam, wspaniale miejsce na odpoczynek.Gospodarze pomocni, sympatyczni.Bezpieczny, ogrodzony teren.Bylam z wnuczka 8 letnia w lipcu 2015r. i przyjadę jeszcze.

10.0
Marek Zelek, 07-07-2016

Byliśmy tam w 2013 i 2014 roku w Lipcu. Cicho, przyjemnie i spokojnie. Gospodarze przemili i bardzo pomocni. Same plusy. Z pewnością tam wrócimy! Pozdrawiamy z Gliwic.

9.4
hubert, 31-07-2016

Świetny obiekt, polecam wszystkim, którzy cenią sobie spokój:)

10.0
Monika Stelmasiak, 21-08-2016

Uwielbiam to miejsce! Pierwszy raz 5 lat temu zabrała mnie tu mama, a od 2 lat przyjeżdżam z narzeczonym i na pewno wybierzemy się tam za rok: -) Przemili gospodarze, czysto i cichutko dookoła - naprawdę można wypocząć. Polecam każdemu, kto lubi rozkoszować się morzem bez zgiełku i tłumów ludzi. Cena i jakość stanowią tu idealny tandem!: -) Buziaki od archeologów z Poznania: -)

9.8
ewisko, 26-06-2017

Cudne miejsce. Spokój, cisza, do morza niedaleko. Byliśmy tylko kilka dni, pogoda była kiepska, ale samo miejsce polecam z całego serca i tak jak czytałam w innej opinii, zarówno dla dzieci jak i dla osób starszych.

9.6
Tomasz Piątkowski, 03-01-2018

Mili gospodarze, czysto i bardzo dobra lokalizacja. Gorąco polecam to miejsce!

10.0
Janusz Jabłoński, 09-08-2018

Doskonałe miejsce na odpoczynek. Cicho i spokojnie, zieleń dookoła, kilkanaście minut spacerkiem do pięknej plaży. Pokoje świetnie urządzone i wyposażone. Przesympatyczni gospodarze Asia i Adam tworzą rodzinną atmosferę podczas pobytu. Pozdrawiamy ich serdecznie. Renata, Żenia, Janusz i Marek z Łodzi.

10.0
Agnieszka W Ezg, 27-08-2018

Doskonale miejsce na wypoczynek dla rodziny z dziecmi. Cicho i przytulnie. Pokoje i osrodek super. A Gospodarze przesympatyczni, otwarci na ludzi. Bedziemy wracac tam jak bumerang;)

Pogoda

Pogoda Sianożęty na dziś: 10-12-2018

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 5 7 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 4 7 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 4 6 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 4 6 °C